
![[@title]](https://res.cloudinary.com/redhatholdings/image/fetch/w_900,h_519,c_fill,q_auto,f_auto/https://www.vestkyne24.cz/uploads/agentblog/loudani.jpg)
Není loudání jako loudání. Já mám na mysli loudání v hrnci. Pomalé loudání. Pomalý hrnec, respektive vaření v něm. Tlakový hrnec zná každý, ale pomalý? Nač to vlastně je? Je to opak toho rychlého vaření. Jídlo se vaří velmi pomalu za minimální spotřeby energie a velmi dlouho, tři, šest i více hodin. Odměnou nám jsou intenzivní chutě vařených pokrmů. Zároveň takto vařené jídlo neztrácí ani minerály, ani vitamíny. Pomalý hrnec má dva stupně vaření – low, což je to úplně nejpomalejší vařeníčko a pak high, to je zase o malinko vyšší stupeň vaření. Pomalé hrnce dokáží i udržet teplotu již uvařeného pokrmu. A co vše si můžete v pomaláči uvařit? Vyberte si…polévku, ryby, maso, bezmasé jídlo a dokonce si zde můžete upomalit i nějaký ten koláč.
„Síla poznání začíná jediným zvědavým krokem.“
Na mém blogu píšu do hloubky o bylinkách, krystalech, energii přírody, duševní pohodě, práci s intuicí a malých rituálech pro harmonii. Sdílím své zkušenosti, tipy, příběhy z praxe i osobní inspirace, které provázejí mou cestu každodenním životem.



