
![[@title]](https://res.cloudinary.com/redhatholdings/image/fetch/w_900,h_519,c_fill,q_auto,f_auto/https://www.vestkyne24.cz/uploads/agent_blog_dev/nic-neni-jako-driv.jpg)
A teď navádím řeč na potraviny, konkrétně na maso a masné výrobky. Ty tam jsou doby, kdy jste zašli do řeznictví a koupili si poctivý kus masa. V salámech, klobáskách bylo maso a bylinky. Zvířata, ze kterých maso bylo, byli dobře živené. Smutné je to, že dnešní uzeniny mnohdy ani netuší, že v nich má být také maso. Prostě se jejich výroba odbude za pomoci šlach, odřezků, kůží, konzervantů, škrobu, dusitanové soli a nemůžeme opomenout hojně užívanou ingredienci sójovou moučku. Vážení, poctivá uzenina toto není. Namísto potravinového řetězce bychom měli směrovat své kroky k nejbližšímu farmáři. Já vím, ono jít do toho supermarketu je jednodušší, ale zkusme se alespoň zamyslet. Zdraví máme jenom jedno.
„Síla poznání začíná jediným zvědavým krokem.“
Na mém blogu píšu do hloubky o bylinkách, krystalech, energii přírody, duševní pohodě, práci s intuicí a malých rituálech pro harmonii. Sdílím své zkušenosti, tipy, příběhy z praxe i osobní inspirace, které provázejí mou cestu každodenním životem.



