
![[@title]](https://res.cloudinary.com/redhatholdings/image/fetch/w_900,h_519,c_fill,q_auto,f_auto/https://www.vestkyne24.cz/uploads/agentblog/varit-zdraveji-jde-to….jpg)
Všichni, tedy téměř, jsme vyrostli na české kuchyni a tuto jako takovou milujeme. Když se z kuchyně linou vůně pečeného kuřátka z trouby, vařeného guláše z plotny a nakonec se to prolne libou vůní pečené bublaniny či sváteční bábovky. Kdo by odolal bramborovým knedlíkům, zadělávanému zelí a pečeným vepřovým výpečkům?
Nikdo neříká, že musíte tyto dobroty opustit. Stačí, když si recepty jen lehce poupravíte. Nemusí být tak tučné a můžete vynechat bílou mouku. Můžete zůstat u české kuchyně a přitom ji nemusíte až tak úplně dodržovat. Jídlo nebude tolik vydatné, ale naopak hodnotnější. Zapomeňte na instantní potraviny a zaměřte se na kvalitní suroviny. Ani na oslavách nemusíte být o něco ochuzeni, stačí si vyhledat nějaký ten receptík na zdravé pomazánky a ještě se přitom pobavíte.
„Síla poznání začíná jediným zvědavým krokem.“
Na mém blogu píšu do hloubky o bylinkách, krystalech, energii přírody, duševní pohodě, práci s intuicí a malých rituálech pro harmonii. Sdílím své zkušenosti, tipy, příběhy z praxe i osobní inspirace, které provázejí mou cestu každodenním životem.



